Flatt batteri - mann omkom

August 7, 2000

TROMSØ: Først fant ikke de ansatte på sykestua hjertestarteren. Da den omsider ble funnet og fraktet til mannen som hadde fått hjertestans, virket ikke batteriene. Pasienten fra Gryllefjord i Troms døde.

Det var pasientens nabo, Inge Eide, som fant mannen livløs i sitt hjem lørdag kveld. En sykepleier som var leieboer hos mannen startet umiddelbart gjenopplivning, mens Eide tilkalte lege og ambulanse.

 

Ifølge Troms Folkeblad ankom legen stedet etter få minutter, mens ambulansesjåfør Kjetil Hansen dro de sju kilometerne til Gryllefjord sykestue for å hente en hjertestarter som var plassert der.

Da han kom tilbake drev fortsatt legen livredning på mannen i slutten av 40-åra. Legen besluttet at hjertestarteren skulle brukes, men forgjeves. Batteriet på hjertestarteren var flatt og den kunne ikke brukes. Livet sto ikke til å redde.

 

 

Relaterte artikler:

 

- Flatt batteri på hjertestarteren kostet nesten 75 åring livet

- DSB: Mangelfull vedlikehold av hjertestartere

 

 

Please reload

Overskrifter

Hjertestartere i rute- og ekspressbusser kan redde liv

December 29, 2014

1/2
Please reload

Siste Nyheter
Please reload

Arkiv
Følg oss
Please reload

Søk etter tags